Glemte Julenissen helt sine tradisjoner og familieverdier?

Ja til tradisjonell julenissen! Nei til å seksualisere julenissenPosten er Statens organisasjon . Hvorfor skal de vise denne typen propaganda? Det er ikke postens oppgave. 

Julegleder ! Vi er familie, barna våre glad i Jul, og juletre, og vår Julenissen ! 

Glemte Julenissen helt sine tradisjoner og familieverdier? Vi skal hjelpe Julenissen å komme tilbake hjem,
Julenissen skal gi julegavene til våre barn!

Screenshot_20211204-133001_Chrome3.jpg

 

  Film: - When Harry met Santa   Bring posten har laget en reklamevideo om julenissen og julegaver. «Julenissen kjenne på kjærlighet når han møter Harry.» Er ikke julenissen selv symbol for kjærlighet?    Kjente julesanger og julemotiver ender opp med at nissen kysser en mann og sier: jeg kommer neste år. Jeg kommer tilbake neste år. Jeg kommer til å savne deg, det er mange som venter på pakken sin, en dag i året,[…. ]så jeg kan være sammen med deg og lignende. Videoen vises på fjernsyn over hele verden for å fortelle om norske dekadente holdninger. Men også i Norge bør vel juletradisjoner være hevet over seksualisering og politisering?   Markedsfører for det statlig eide Posten Bring, Monica Solberg bør finner andre måter å markedsføre Bring Posten enn seksualisering og politisering. Rette til å elske den man vil elsker er selvfølgelig en grunnleggende menneskerettighet og kommer alltid å være. Men har Posten Bring rett til å promotere seksuell legning? Er ikke det et fritt individuelt valg ? Trenger mann påvirkning av slike reklamer og skal mann påvirker sine barns valg i livet på dette område gjennom Bring posten, som vil kalle dette ny juletradisjon? Skal ikke dette var et naturlig individuelt valg uten påvirkning av hvem som helst? Solberg peker på at hovedmålet med kampanjen er å vise fleksibiliteten i tjenestene deres, har Posten Bring tjenester som date.no? Ny tradisjon? Dårlig ide valg ! Holdning endres ikke med en reklame men med en rekke riktig verdier. Posten Bring sikter mot økonomisk vinning i det skjulte og ikke menneskerettigheter eller kjærlighet i det hele tatt. De bruker seksuell legning til å markedsføre seg. Dette virker nesten som MOBBING , politikken i postens julebudskap. Til slutt vil jeg peke på at julenissen er beregnet for barn og barns verden, som foreldre til et små barn vil jeg ikke at dette symbol bli brukt med feil permisses og intensjoner!

Hvem kan stoppe mobbing ?

Vi er glad i Julenissen som sitter på taket og på låven ,og spise julegrøt,og gi julepakker til barna våre!

Hva skal jeg fortelle nå til barna, etter barna kan se denne reklame på tv!

Vi vil ha riktig god Jul med Julenissen for barna våre!

 

 

Подписать петицию

By signing, I authorize S Nilsen to hand over the information I provide on this form to those who have power on this issue.


Или

Вы получите электронное письмо со ссылкой для подтверждения вашей подписи. Добавьте, пожалуйста, info@petitions.net в свой список адресов или надежных отправителей, чтобы точно не пропустить наши эл. письма.

Обратите внимание, что вы не можете подтвердить свою подпись, ответив на это сообщение.
Платная реклама

Мы покажем эту петицию 3000 чел.

Узнать больше...