Жалоба на почту Украины
Анон |
/ #179 Посилки2016-12-14 20:46Доброго вечора. Я хочу у Вас запитати чи правомірно роблять робітники відділення у м.Звенигородки, Черкаської обл. индекс 20200. Я вже другий день не можу відправити посилку, мене просто посилають і грублять особливо та молода робітниця що працює на касі №1. Яка ситуація получилася, я хотів відправити посилку ще вчора, прийшов десь близько 15:00, відпросився з роботи, за касою №1 була велика черга, ну подумав що прийду пізніше, потім на дверях побачив шо відділення працює до 19:00, думаю що прийду після роботи, того самого дня прихожу близько 17:00 на касі №1 стоїть табличка "Технічна перерва, робота з документацією" робітниця щось там за компютером робила, я в неї питаю: скільки буде технічна перерва і чи зможете ви взагалі сьогодні в мене прийняти посилку? Вона мені відповіла що сьогодні я вже нічого приймати не буду, в мене дуже багато роботи, я їй говорю шо ви ж працюєте до 19:00 а зараз ще й 17:00 немає, як може технічна перерва бути більше двох годин? Вона мені сказала нічого не знаю, приходьте завтра. Ну добре, мені просто потрібно було відправити посилку, я прихожу сьогодні десь в 17:20, відділення було відчинене черги не було, ну думаю хоть зараз відправлю, підхожу за кассу №1 сидить та сама дівчина і ще одна жінка за касою №2, я в нею питаю, приймете посилку, ви ж мені вчора говорили приходьте завтра ну от я прийшов, на що вона мені відповіла я вже кассу пощитала і нічого приймати не буду а жінка за другою кассою говоре мені нас тут двое, людей немає, то ми рішили швидше кассу пощитать а потім та дівчина за кассою №1 говоре мені ви ж до дому йдете і мені тоже хочиться до дому, ПРИХОДЬТЕ ЗНОВУ ЗАВТРА ПОПРОБУЄМО ВІДПРАВИТИ ВАШУ ПОСИЛКУ ЩО ВИ НА НЕ НАДОЇДАЛИ ТУТ. А я їй говорю а чому я вам надоїдаю, ваш робочий день до 19:00 я прийшов у відділення у робочий час, уже другий день прихожу, а ви мене тупо посилаєте і людей немає а які ж будуть люди коли таке відношення. Я ще й залишився виноватим в тому що прийшов у відділення скористатися послугами укрпошти. Після цієї розмови з вашим працівником я просто пішов і відправив посилку ИнТаймом, нехай воно буде мені трохи дорожче зате там персонал привітний і ніколи мені не говорив, приходьте завтра або в мене багато роботи в робоче время, зате вона робота щоб її виконувати. Я сам працюю у сфері обслуговування клієнтів і собі цього ніколи не позволяю говорить, а ваша робітниця каси №1, зовсім не доброзичлива і я не раз чув як інші рази стояв у черзі а вона старенкій бабушці щось там грубила і була зовсім не довольна, що їй іньші жінки, вашій робітниці зробили зауваження, чому вона грубить старенькій жіньці, на що вона відповіла не ваше діло. В мене таке відчуття що вона просто зовсі не рада клієнтам, я спілкуюся з багатьма людьми і буду всім загадувать. Що відправлять посилки через наше відділення, треба мати сталеві нерви, раз таке відношення до нас як до клієнтів, то навіщо туди ходити??? |
|
Есть ли что-то, что вы хотите изменить?
Если вы молчите, то изменения не произойдут. Автор этой петиции не захотел смириться и принял меры. Сделаете ли вы то же самое? Начните общественное движение, посредством создания петиции.
Создайте собственную петициюДругие петиции, которые могут вас заинтересовать
Защитить участника СВО, на которого во время отпуска совершено жестокое нападение
2109 Создано: 2025-01-19
Оставьте работу «основным курьерам» ВБ!!!
1171 Создано: 2025-01-18
О признании Курской области зоной специальной военной операции (СВО)
2629 Создано: 2024-12-03
Выделение земельного участка в РТ, Зеленодольском районе, в пос. Дубровка под строительство Мечети
513 Создано: 2025-01-19
Мы против отправки недолеченых раненых бойцов на штурм
478 Создано: 2025-01-24
Нет свалки
247 Создано: 2025-01-19
Он не хотел никого убивать,он пришел заступиться за детей!
195 Создано: 2025-01-20
Отменить утроение оценок за контрольные работы
176 Создано: 2024-12-17
вова верни префикс
168 Создано: 2025-01-14
кикнуть виво с чата «аскатия?»
103 Создано: 2025-01-21
Организация площадки для выгула собак на территории площади в г. Одинцово
62 Создано: 2025-01-14
Остановить беспредел полиции и главы г.о. Шаховская Гаджиева З.А. к гражданину за твердую правозащитную гражданскую позицию
55 Создано: 2025-01-19
Жалоба на командование части пп 09332
26 Создано: 2025-01-08
Отмена всех Вань
16 Создано: 2025-01-29
Открытие доступа на внутреннюю территорию колледжа КМЭПТ студентам
16 Создано: 2025-01-20
Бантика в модеры!
14 Создано: 2025-01-09
БЛОКИРОВКА ТИК ТОКА НА ТЕРРИТОРИИ РФ
13 Создано: 2025-01-25
no to the death penalty
439 Создано: 2024-11-08
💀
11 Создано: 2025-01-18
Мы против убийства гг в ау «Притяжение» в канале мсзо!!
11 Создано: 2025-01-03