Заява громадськості про раду «Всеукраїнського об'єднання Майдан»

Связаться с автором петиции

Эта тема для обсуждения была автоматически создана из петиции Заява громадськості про раду «Всеукраїнського об'єднання Майдан».


Гость

#51

2013-12-26 20:30

Кожен член об'єднання чи її ради повинен побороти в собі гординю людську, владні амбіції, уникати розбрату, що може призвести до дискредитації організації (існуючий режим через своїх найманців та провокаторів буде робити для цього все від себе можливе). Наша мета - побороти сили темряви та зла і розбудувати вільну та процвітаючу Україну, з гідними та самодостатніми людьми.
Дінка

#52

2013-12-26 20:31

Політики себе дескредитують. Я жодному не вірю!

Гость

#53

2013-12-26 20:39

хто вже записаний має бути організований, при підписанні ми надавали ел.адр. і № тел., тобто зкоординуйте нас по містах, щоби були єдиними у досягненні мети, разом відтворили майдан у новій якості по всій державі
Понтий Пилат

#54 Re: Детсад да и только

2013-12-26 20:41

#14: -Несмотря на то, что он был посторонним лицом без каких-либо полномочий и не опирался ни на какую политическую силу

--- Иисус Христос вообще-то был сыном Божьим и послан Богом. Такая миссия будет повесомее, чем "какие-либо полномочия" и "опора на какую-нибудь политическую силу". Или я что-то путаю?

 

 

олег

#55

2013-12-26 20:41

Ось і тест для влади)теперішньої та майбутньої, та особливо для опозиціонерів,на   гординю і  на лозунг "Ми з народом!"?

a man of few words

#56

2013-12-26 20:42

забагато слів. немає довіри => повна відмова чути і сприймати інших. майдан може стати сильним тільки за умови тяжкої і довгої роботи над собою. як тест xочу запропонувати опозиціонерам висунути єдиного кандидата у керівний орган майдану.

Юрий

#57

2013-12-26 20:44

У того, кто внимательно прочитает все эти комментарии, создается впечатление, что, несмотря на казалось бы внепартийные лозунги над их созданием здесь хорошо поработала провладная клика чтобы вбить клин между оппозицией и общественным движением. Ни для кого не секрет, что ПР четко взяла курс на идеологическую обработку умов с помощью Интернета. И, казалось бы, под безобидными и "народными" лозунгами "долой представителей любых партий" маскируется мысль "долой оппозиционные партии" потому что о представителях ПР к Майдану вообще речь не идет. Если же кто-то действительно не допонимает роль партийных лидеров в достижении реального движения страны к свободе, то, надеюсь, что в скором времени они это поймут.

Гость

#58

2013-12-26 20:48

Це хороший екзамен ,та тест для опозиції

Гость

#59

2013-12-26 20:51

Не понимаю смысла и необходимости данной петиции. Кому она адресована, какой в ней смысл, кому она будет передана и для чего? Если это вопросы, которые должны быть в Уставе Организации - дело одно. Очень толковые и действительно правильные мысли, но тогда причем здесь петиция, а если просто поговорить...то достаточно говорилок и без этого.
pyalxx

#60

2013-12-26 20:55

В основном журналисты, поэты и писатели, хотелось бы видеть представителей и других родов деятельности: предприниматели, студенты, правозащитники и т.д. Буду обоими руками за

Гость

#61

2013-12-26 21:00

Добрий вечір) Такими словами привітався би я з ким-небудь накшталт Ганни Герман,"добродіїв" Колесніченка,Чечетова та їм подібним,заходячи до них "в гости" повільно дістаючи з під пальта сокиру або дробовик... Завдяки цьому "ВЕЛЬМИШАНОВАНОМУ" паньству половина Україна має на разі невиліковно сплюндровану свідомість і не підлягаючу реіновації самоповагу. І не було б в тому великої біди якби тою демагогією не користувалася величезна маса тіл з електоральних угідь Януковича. Суть боротьби тих створінь однією фразою: "Ты шо? Самый умный?". Все що діється після цієї фрази можна побачити на обличчі Тетяни Чорyовол. Але як не дивно по нашу сторону Барикад таких теж дістає. Тільки тутки ці злодюжки діють обережніше і підступніше ,бо "інститути покончалі". Але ми теж не "факом шиті". Ми, це ті хто попри життєві негразди так і не стали ментами,лихварям, будучі студентами не йшли в профкоми(щоби наживатися на талонах на харчування в студентських їдальнях і ...),не мали "напакованих" батьків ... Ми все пам`ятаємо і все бачимо. Коли збирається Майдан Ми приїздим, і дивимся навколо, і серце радіє. А потім погляд зупиняється на сцені. І бачим: 2004 -АЗАРОВ!; 2013-Турчинов!. Це що? При ЮЮ був головою СБУ. Що питається цей штунда там робив,коли він знову кличе до спротиву? І так можна піднімати факти з пам`яті нескінченно. Окремо до журналістів. Знайдіть в собі сили не демонструвати тим в кого берете інтервю свою зневагу,бо як Ми образимся і підем , то Вам п....ць. Або ж будете танцювати під сопілку Срануковича(Не знаю що гірше). У "внутрішній еміграції" перебуває значно більше людей ніж видається на перший погляд. Це ті хто на питання:"Ты шо? Самый умный?", в дитинстві відповідали:"Так)А що?".


Гость

#62 Re: Re: Детсад да и только

2013-12-26 21:01

#54: Понтий Пилат - Re: Детсад да и только

правильно, только не часть (буква) а полнота (дух) = дає розуміння

Артур Фред

#63 допомога Майдану

2013-12-26 21:03

Депутати ВР, які намагалися і намагаються "керувати" процесом,не спромоглися скористатися тою величезною мужністю і кількістю людей Майдану, яка вражає світ. Необхідне оновлення країни і злам старої, абсолютно ганебної "радянської" системи, яку намагаються зберегти в Україні. Саме тому депутати мусять допомагати Майдану, а не керувати ним.
Yanko

#64 Re: Таня Чорновол - наказний гетьман Майдану!!

2013-12-26 21:07

#35: Таня Чорновол - наказний гетьман Майдану!! - Таня Чорновол - наказний гетьман Майдану!!

Ну да. Продажному журналисту, участнику в основных провокациях майдана, состоящей в свое время радикально-фашистской партии УНА-УНСО, поддерживающуюю "батькивщину", и балатирующуюся от "батькивщины" на выборах в 2012 году, лучше знать что нужно "країні".

А Татьяна Черновол, как журналист не "писака" и она решает уже долю "країни". Это называется "мания величия". Люди по горло уже сыты этой вашей "политикой"! Нам ненужны популисты и политики. Нам нужны професионалы своего дела! Люди из разных сфер деятельности: строители, юристы, экономисты, учителя, аграрии и так далее. Стране нужны те - кому ненужна депутатская, судейская, и президентская неприкосновенности. То, ради чего вы "врываетесь" и "въезжаете" на шеях народа в "большую политику".

Czumak
Гость

#65

2013-12-26 21:21

Квота політиків у раді не більше 25%. Інші: громадські діячі, активісти, профспілки, студентство, митці, підприємці, силовики, журналісти, ІТ

Yanko

#66 Re:

2013-12-26 21:28

#65: -

Политиков там вообще не должно быть! Хватит! Уровень доверия народа к политикам уже ниже некуда.

Лола

#67

2013-12-26 21:29

Нарешті! З неділі всі мої друзі і знайомі тільки про це і говорили. Дуже тішуся, що всі розмови переросли в петицію. Була дуже здивована, не побачивши прізвища А.Гриценка в Раді. Сподіваюсь, що це виправлять.
Czumak
Гость

#68 Re: Re:

2013-12-26 21:38

#66: Yanko - Re:

Я особисто вважаю що депутати потрібні принаймні до зміни влади (та і після, тільки в обмежених кількостях). В них є інформація, важелі впливу, це також представництво Майдану в Верховній Раді.

Yanko

#69 Re: Re: Re:

2013-12-26 21:42

#68: Czumak - Re: Re:

Им достаточно выступать в роли консультантов "ради" и поддерживать ее материально. Этим они действитеьно покажут, что они с народом. Голосом народа должна быть исключительно народная рада.


Гость

#70

2013-12-26 21:45

Бажав би Раді "Майдану" після реєстрації об'єднання і вступу більшої частини виборців Києва (на що дуже сподіваюся) ПЕРШОЮ СПРАВОЮ зайнятися виборами Київради самостійно, якщо нам в цьому в черговий раз відмовить Верховна Рада. Це може стати першою найважливішею справою для киян, а потім і для всієї країни.
НеБайдужий

#71

2013-12-26 21:46

Повністю підтримую
Юрко

#72

2013-12-26 21:52

Дуже б хотілося, щоб об`єднання було дієвим. Бо вже місяць люди чекають самі не знаючи чого. Ми всі хочемо змін, і змін на краще. Я хочу жити в цивілізованій країні, в якій дотримуються права і свободи людини і громадянина. І я хочу, щоб цією країною була Україна. Дуже сподіваюсь, що зміни настануть, і саме такі, на які чекають всі свідомі громадяни нашої країни.
Очевидним є те, що за існуючої влади в нашій країні та системи контролю за нею та притягнення до відповідальності за діяльність або бездіяльність, країна приречена на занепад, і перетворення в ресурсну базу для сильніших і нагліших сусідів. Прикро, що дехто цього не розуміє, і хапається за хоча б щось примарно гарне, що є зараз в країні, не бачачи, що це лише крихти на тлі великого смітника.
Оскільки явного лідера в країні немає, лишається сподіватися, що якась частина людей об`єднавшись ідеєю зможе спонукати суспільство до замисленням над власним життям, і як наслідок, сподіваюсь, до дій щодо запровадження прозорого принципу існування громадянського суспільства.


Гость

#73

2013-12-26 22:02

Слава Україні!

Гость

#74 Re: вопрос

2013-12-26 22:04

#7: - вопрос

И почему отсутствуют представители деканатов и ректората? А технические работники вузов где?

Таня Чорновол - наказний гетьман Майдану!!

#75 Re: Re: Таня Чорновол - наказний гетьман Майдану!!

2013-12-26 22:06

#64: Yanko - Re: Таня Чорновол - наказний гетьман Майдану!!

 

Чорновол суттєво потерпіла в боротьбі з режимом чим довела свою правдиву опозиційність і готовність іти на жертви в тому числі класти на жертовник боротьби своє здоров'я і життя. Лише уявити собі як хрустить ламаючись твоя надбровна дуга і спинка носа, втратити свідомість від побоїв, це вже моторошно, а тут людина на реальні жертви йде заради правди, заради боротьби з бандою.  А ці графомани Соболєви, Славінські... пфф.. де була Славінська в ніч з 29 на 30? хто з тих що зібрали дітей біля стелли постраждав від побоїв беркута?ДЕ ВОНИ БУЛИ В ЦЮ НІЧ!? ХТО БУВ В ЦІ ХВИЛИНИ МІЖ ДІТЕЙ? ЖОДЕН! Соболєв випарувався як запах, симулянт дешевий, Руслана славненько поїхала в 3-тій ночі "гланди видаляти", Мустафа де був?, Вятрович? "Жовта шапочка"? СпільноТБ, всі тзв. "бізнесмени-меценати"??? всіх як корова язиком злизала.    ...І тут як за помахом чарівної палички з'явились одразу після того як голови дітям порозбивали. Ці події наштовхують на одну лише думку - зрадники! Їх завдання Очолити і звести на манівці протестний рух! Які командири ось так лишають свій загін? Після такої ганьби сором їм, а не право очолювати що б там не було!  А вони ще лізуть пруться як німий до суду в отамани.  Хто з "громадської ради" пролив кров разом з дітьми? хто взагалі постраждав із цього списку за весь час? Я вірю лише тим хто продемонстрував свою жертовність і готовність йти до кінця незважаючи що першим може бути його кінець! Саме такою є Т.Чоровол! Ми їй вірими і готові підтримати її як єдиного голову НО "Майдан"!